ANNONS:

 
 
 
Polistidningen nummer 3 delades ut runt den 15 juni. Därefter kommer nästa nummer 9 september. Komplett ugivningsplan finns här.
 

Lenas ledare

"Brottsligheten
tar helt enkelt
inte semester"

Lena Nitz, ordförande

 
 
 
 
 

Arkiv

Viktiga beslut på gång

Publicerad 2006-09-26

Aktuellt Nu är det dags för Polisförbundets representantskap 2006. Den 26-28 september möts 116 ombud från hela landet i Malmö för att fatta viktiga beslut om förbundets framtid. Bland annat ska ny ordförande väljas.

Sittande förbundsordförande Jan Karlsen är nominerad av valberedningen till en tredje mandatperiod. En ledamot i valberedningen reserverade sig mot förslaget och ville hellre se Stockholms ordförande Lars Ericson som förbundsordförande. Förbundsområde Stockholm kommer att tilläggsnominera Lars Ericson som kandidat till ordförandeposten.

Valet av ny förbundsordförande och styrelse sker på onsdag förmiddag.

Representantskapet kommer också att debattera och fatta beslut i andra frågor. Bland annat kommer granskningsutskottets rapport att redovisas. Dessutom ska de 53 inkomna motionerna diskuteras på fyra så kallade tematorg.

Efter representantskapet, på torsdag, kommer Polisförbundets första förbundsforum att hållas. Förbundsforum ska vara förbundets viktigaste idéutvecklande organ. Temat i år är ”Våga utveckla Polisförbundet”.

Alla motioner och annat som berör representantskapet hittar du på www.polisforbundet.se.