ANNONS:

 
 
Aprilnumret delades ut runt 13 april. Nästa kommer nummer 3 den 15 juni.Komplett ugivningsplan finns här.
 
 

Lenas ledare

"Vi ska inte ha
något A- och B-lag"

Lena Nitz, ordförande

 
 
 
 
 

Arkiv

Till minne av Olle Borén
och Robert Karlström

Publicerad 2009-05-18

Insänt Fredagen den 28 maj 1999 var en härlig försommardag som borde minnas för detta. Istället minns jag, och många med mig, dagen av helt andra orsaker. Det ofattbara våldet drabbade två av mina vänner och arbetskamrater, Olle Borén och Robert Karlström.
När jag tänker tillbaka på dagen och på er, Olle och Robert, så fylls mitt hjärta av både sorg och stolthet. Sorg över att ni på detta sätt rycktes bort från era familjer, anhöriga och vänner. Stolthet över vilka fina människor och kamrater ni var, stolthet över den ambition, plikttrogenhet samt ofattbara mod ni visade. Det var mer än man kan begära av någon människa.
Olle och Robert, mina tappra kamrater. 10 år har gått, mycket har hänt och mycket glöms bort. Minnet av er kommer alltid att leva kvar.

Lars Gustafsson
arbetskamrat och vän