ANNONS;

ANNONS:

 


Det här är förstasidan på Polistidningen nummer 6. Den delas ut runt den 6 december till dig som är medlem eller prenumerant.
Om du inte fått tidningen, trots att du är medlem, kontakta Polisförbundet: medlemsservice (at) polisforbundet (punkt) se

Läs mer om Polistidningen här.

 
 

Ordförandeord

Firandet dröjer …

Lena Nitz, ordförande

 
 

 
 
 

Arkiv

Polisförbundet på Pride

Publicerad 2009-08-20

Aktuellt Även i år var Polisförbundet representerat under Prideveckan i Stockholm. Tre förtroendevalda, två anställda samt förbundets andre vice ordförande Lars Bergman var med under veckan. Tillsammans med RPS, Gaypolisföreningen, fackförbundet ST och polismyndigheten i Stockholm bemannade Polisförbundet Polisens tält i Tantolunden som under festivalen bytt namn till Pride Park. Dessutom fick de deltagande poliserna möjlighet till erfarenhetsutbyte och fortbildning.

– Mitt bestående intryck är att det var en oerhört trevlig stämning, där alla var positivt inställda till att polisen var där. Det som också blev tydligt var hur viktigt det är att vi som poliser inte är inskränkta. Att man måste vara tolerant och lyssna på vad folk säger, oavsett hur de ser ut eller är, säger Benny Ljungkvist, personalombud från polisen i Eskilstuna.