ANNONS:

ANNONS:

 

Ordförandeord

När det man längtat till inte blir som man tänkt sig

Lena Nitz, ordförande

 

Det här är förstasidan på Polistidningen nummer 3. Den delas ut i juni till dig som är medlem eller prenumerant.
Om du inte fått tidningen, kontakta Polisförbundet: medlemsservice (at) polisforbundet (punkt) se

Skatteverket meddelar att de just nu inte prioriterar att skicka ut Polistidningen till medlemmar med skyddade personuppgifter. Tidningen skickas ut i mån av tid, pga corona.

Läs mer om Polistidningen här.

 
 
 
 

 
 

Arkiv

Polisförbundet på Pride

Publicerad 2009-08-20

Aktuellt Även i år var Polisförbundet representerat under Prideveckan i Stockholm. Tre förtroendevalda, två anställda samt förbundets andre vice ordförande Lars Bergman var med under veckan. Tillsammans med RPS, Gaypolisföreningen, fackförbundet ST och polismyndigheten i Stockholm bemannade Polisförbundet Polisens tält i Tantolunden som under festivalen bytt namn till Pride Park. Dessutom fick de deltagande poliserna möjlighet till erfarenhetsutbyte och fortbildning.

– Mitt bestående intryck är att det var en oerhört trevlig stämning, där alla var positivt inställda till att polisen var där. Det som också blev tydligt var hur viktigt det är att vi som poliser inte är inskränkta. Att man måste vara tolerant och lyssna på vad folk säger, oavsett hur de ser ut eller är, säger Benny Ljungkvist, personalombud från polisen i Eskilstuna.