ANNONS:

 
 
 

Lenas ledare

"Vi ska inte ha
något A- och B-lag"

Lena Nitz, ordförande

 
 
 
Aprilnumret delades ut runt 13 april. Nästa kommer nummer 3 den 15 juni.Komplett ugivningsplan finns här.
 
 
 

Arkiv

Förbundets revisor avgick

Publicerad 2010-05-04

Aktuellt En av Polisförbundets valda revisorer, Jarl Axelson, har avgått efter tolv år. Han lämnade sitt uppdrag i mitten av mars.

– Jag upplevde att det på senare tid blev svårare att förena mitt lokala fackliga engagemang med engagemanget som revisor i förbundet centralt. Därför valde jag att lämna mitt uppdrag som revisor, säger Jarl Axelson, som kommer från förbundsområde Västra Götaland.

Så det handlar inte om några oklarheter när det gäller ekonomin i förbundet?

– Nej absolut inte. I så fall skulle jag ha stannat kvar och påpekat detta. Nu har jag varit med och gått igenom ekonomin och undertecknat revisionsrapporten för 2009 – det skulle jag inte ha gjort om det hade varit något som inte stämde.

Polisförbundet har två valda revisorer och två revisorssuppleanter, som väljs av representantskapet. Dessutom anlitar förbundet en auktoriserad revisor.