ANNONS:

 
 
 

Lenas ledare

"Vi ska inte ha
något A- och B-lag"

Lena Nitz, ordförande

 
 
 
Aprilnumret delades ut runt 13 april. Nästa kommer nummer 3 den 15 juni.Komplett ugivningsplan finns här.
 
 
 

Arkiv

Polis tar plats i regeringen

Publicerad 2010-10-05

Aktuellt Hillevi Engström (M), tidigare polis och bland annat ombudsman på Polisförbundet, blir ny arbetsmarknadsminister. Det stod klart när statsminister Fredrik Reinfeldt presenterade sin nya regering.

Hillevi Engström är kriminalinspektör och arbetade som ombudsman på Polisförbundet mellan 1995 och 2002, då hon blev invald i riksdagen. Mellan 2002 och 2006 satt hon i justitieutskottet. 2008 blev hon ordförande i arbetsmarknadsutskottet, där hon varit ledamot sedan 2006. I augusti i år blev hon moderaternas talesperson i arbetsmarknadsfrågor.