Lenas ledare

Nu gör vi lönefrågan
till en valfråga

Lena Nitz, ordförande

 
 
 
 

Arkiv

 
Polistidningen nr 1 delades ut runt 9 februari. Nästa nummer når brevlådorna 13 april. Komplett ugivningsplan finns här.

Polis tar plats i regeringen

Publicerad 2010-10-05

Aktuellt Hillevi Engström (M), tidigare polis och bland annat ombudsman på Polisförbundet, blir ny arbetsmarknadsminister. Det stod klart när statsminister Fredrik Reinfeldt presenterade sin nya regering.

Hillevi Engström är kriminalinspektör och arbetade som ombudsman på Polisförbundet mellan 1995 och 2002, då hon blev invald i riksdagen. Mellan 2002 och 2006 satt hon i justitieutskottet. 2008 blev hon ordförande i arbetsmarknadsutskottet, där hon varit ledamot sedan 2006. I augusti i år blev hon moderaternas talesperson i arbetsmarknadsfrågor.