ANNONS:

 

 

Det här är förstasidan på Polistidningen nummer 2. Den delas ut i april till dig som är medlem eller prenumerant.
Om du inte fått tidningen, trots att du är medlem, kontakta Polisförbundet: medlemsservice (at) polisforbundet (punkt) se

Skatteverket meddelar att de just nu inte prioriterar att skicka ut Polistidningen till medlemmar med skyddade personuppgifter. Tidningen skickas ut i mån av tid, pga corona.

Läs mer om Polistidningen här.

 

Ordförandeord

I kriser står poliskåren för trygghet

Lena Nitz, ordförande

 
 
 
 

 
 

Arkiv

Säpos nydaning försenades

Publicerad 2011-04-20

Aktuellt Vid årsskiftet skulle Säkerhetspolisen kliva in i sitt nya arbetssätt. Sjösättningen dröjde dock, bland annat på grund av terrordådet i Stockholm den 11 december.
När det gäller den praktiska organisationen med programgrupper, som ska arbeta som en slags projektgrupper, så är de igång sedan 1 april, enligt Pelle Dahlqvist, ordförande för Polisförbundets medlemmar inom Säkerhetspolisen.
– Det har varit ganska turbulent under uppstarten. Det är hela tiden många saker som ska lösas som bara en sådan sak som var alla ska sitta. Till saken hör att vi är utspridda på tre olika lokaler, berättar han.
En del lokaler har byggts om i samband med omorganisationen. Samtidigt pågår som bäst ett nybygge vid Tomtebodaterminalen i Solna, dit Säkerherhetspolisen kommer att flytta efter sommaren 2013.

Läs Polistidningens tidigare artikel om förändringen här