ANNONS:

ANNONS:

 
 


Polistidningen nummer 3 delades ut runt 14 juni. Nästa nummer når brevlådorna runt 6 september.
Om du inte fått tidningen, trots att du är medlem, kontakta Polisförbundets medlemsservice: medlemsservice (at) polisforbundet (punkt) se

Läs mer om Polistidningen här.

 
 

Ordförandeord

Polisyrket måste
tas på allvar

Lena Nitz, ordförande

 
 

 
 

Arkiv

Återanställdes efter lång kamp

Publicerad 2011-06-13

Aktuellt Ett rehabiliteringssamtal som urartade ledde till att en polisman i Stockholm sade upp sig i affekt. Efter en rad turer har nu polisföreningen Birger jarl fått myndigheten att återanställa honom.
– Rehabsamtalet var kulmen på en lång historia. Det var nog ingen som trodde att vi skulle lyckas med det här. Det avgörande har varit att inte gå på rykten utan att ta reda på hur saker verkligen ligger till, säger Birger jarls ordförande Jan Bengtsson.