ANNONS;

ANNONS:

 
 


Polistidningen nummer 4 delas ut runt den 6 september. Nästa nummer kommer omkring 18 oktober. Om du inte fått tidningen, trots att du är medlem, kontakta Polisförbundets medlemsservice: medlemsservice (at) polisforbundet (punkt) se

Läs mer om Polistidningen här.

 
 

Ordförandeord

Urholkningen av polisrollen måste stoppas

Lena Nitz, ordförande

 
 

 
 

Arkiv

Satsning mot livsstilskriminella

Publicerad 2011-06-30

Aktuellt AKTUELLT. Rikspolisstyrelsen ska på regeringens uppdrag dra igång en nationell satsning mot de livsstilskriminellas brottslighet. RPS ska vägleda polismyndigheterna i deras arbete med att identifiera och motarbeta de livsstilskriminella och utvärdera satsningen.

Regeringen vill ha en första delredovisning av uppdraget 1 mars nästa år, en andra 1 mars 2013 och en slutredovisning i mars 2014, vid mandatperiodens slut.