ANNONS;

ANNONS:

 


Det här är förstasidan på Polistidningen nummer 6. Den delas ut runt den 6 december till dig som är medlem eller prenumerant.
Om du inte fått tidningen, trots att du är medlem, kontakta Polisförbundet: medlemsservice (at) polisforbundet (punkt) se

Läs mer om Polistidningen här.

 
 

Ordförandeord

Firandet dröjer …

Lena Nitz, ordförande

 
 

 
 
 

Arkiv

Trafikstipendium
till fyra aspiranter

Publicerad 2011-06-27

Reportage Polisaspiranterna Mikael Essén, Solna, Karl Holmgren, Skärplinge, Thomas Christiansson, Bromma och Erik Wilhelmsson, Malmö, fick i samband med examen ta emot motororganisationen FMK:s trafiksäkerhetsstipendium.

Stipendiet ges till aspiranter som utmärkt sig genom att vara extra bra bilförare, gjort särskilda fördjupningsstudier om fordonsanvändande i polisverksamheten eller på annat sätt varit ett föredöme när det gäller tjänst med polisfordon.