ANNONS;

ANNONS:

 
 


Polistidningen nummer 4 delas ut runt den 6 september. Nästa nummer kommer omkring 18 oktober. Om du inte fått tidningen, trots att du är medlem, kontakta Polisförbundets medlemsservice: medlemsservice (at) polisforbundet (punkt) se

Läs mer om Polistidningen här.

 
 

Ordförandeord

Urholkningen av polisrollen måste stoppas

Lena Nitz, ordförande

 
 

 
 

Arkiv

Intensiv tid på många sätt

Publicerad 2011-10-04

Redaktörens rader Det är mycket nu.
Så skulle jag vilja sammanfatta läget på flera plan just nu. För polisen i allmänhet – där det blåser rejält efter avslöjanden om fusk med statistik för att visa bättre resultat och stormar kring en hög chef som är misstänkt för att ha efterforskat vem som lämnat ut uppgifter till journalister. Något som inte är tillåtet enligt Sveriges grundlag.

För Polisförbundet – som nyss har tecknat ett avtal med Rikspolisstyrelsen för landets poliser, och nu ska förhandla löner ute i alla polismyndigheterna. Samtidigt arbetar förhandlarna med nästa centrala avtal för alla statligt anställda.

Och för oss på Polistidningen är det också lite körigt för närvarande. Men det ser jag som enbart positivt. För här handlar det om att vi – äntligen – har fått vår nya webb klar. Det är ett arbete som har pågått under nästan hela året, och nu är det i alla fall så pass klart att vi vågar bjuda in er till sajten. Tanken är att den ska innehålla mer aktuellt material och nyheter än tidigare. Polistidningen på nätet och på papper hör ihop, men alla artiklar publiceras inte på båda ställena. Medierna ska komplettera varandra.

Nu har vi tagit ett steg på vägen mot en webb som hela redaktionen är nöjd med. Men utveckling är något som ständigt pågår och därför vill vi nu (precis som alltid!) ha era synpunkter och tips. Tveka inte att mejla eller ringa mig!

 

Anna Hjorth
tf Chefredaktör
tel 08-676 97 35