Det här är förstasidan på Polistidningen nummer 6. Den delas ut runt den 6 december till dig som är medlem eller prenumerant.
Om du inte fått tidningen, trots att du är medlem, kontakta Polisförbundet: medlemsservice (at) polisforbundet (punkt) se

Läs mer om Polistidningen här.

 
 

Ordförandeord

Firandet dröjer …

Lena Nitz, ordförande

 
 

 

NYA ARTIKLAR

 

Arkiv

Doris och Elton
utmärkta polishundar

Publicerad 2011-11-07

Aktuellt Ett resestipendium på 15 000 kronor och ett ben. Det blir belöningen för Hans Johansson och schäfertiken Doris, som utsetts till Årets Polishund 2011. Doris jobbar till vardags som patrullhund på hundenheten i Stockholms län, skriver Svenska Kennelklubben i ett pressmeddelande.

I mitten av oktober avgjordes SM för Polisens narkotikahundar. Där var det Peter Matthijs och hans hund Elton som segrade. De arbetar på utbildningsplatsen Revinge i Skåne, där Peter Matthijs är utbildningsledare.