Polistidningen nr 1 delas ut runt 9 februari. Numret efter når brevlådorna 13 april. Komplett ugivningsplan finns här.
 
 
 

Lenas ledare

Nu gör vi lönefrågan
till en valfråga

Lena Nitz, ordförande

 
 
 

NYA ARTIKLAR

 

Arkiv

Skyddsombuden får en egen dag

Publicerad 2011-11-01

Aktuellt Nästa år är det hundra år sedan de anställda fick rätt att utse skyddsombud. Detta kommer att märkas på flera sätt. Bland annat inrättas Skyddsombudens dag, något de fackliga centralorganisationerna LO, TCO och Saco beslutat om tillsammans, skriver tidningen Dagens Arbete.

Den som vill fira detta kan ringa in onsdagen den 24 oktober i almanackan för 2012. Även i fortsättningen kommer skyddsombuden att tillägnas onsdagen i vecka 43, som är den Europeiska arbetsmiljöveckan.

Redan 29 juni i år uppmärksammades skyddsombuden på några platser runt om i landet, på initiativ från facebookgruppen ”Support your local skyddsombud”.