ANNONS:

 

På Twitter

 

Lenas ledare

Tillsammans är vi som bäst
Lena Nitz, ordförande
 
Polistidningen nummer 5 delades ut runt 19 oktober. Nästa nummer når brevlådorna 7 december.Komplett ugivningsplan finns här.
 
 
 
 
 
 

Arkiv

De vill efterträda Götblad

Publicerad 2011-12-05

Aktuellt En länspolismästare, en hög chef på RPS och en polismästare. Det är tre av de sökande till tjänsten som länspolismästare i Stockholm.

Sammanlagt är det sex personer som har sökt tjänsten efter Carin Götblad, som lämnar posten som länspolismästare i landets största polismyndighet i vår. Innan hennes förordnande har gått ut ska regeringen ha utsett en efterträdare.

De som hade anmält sitt intresse till justitiedepartementet den 30 november var Ulrika Herbst, chef för polisavdelningen på RPS, Mats Löfving, länspolismästare i Östergötland, Ulf Johansson, polismästare i Stockholm City, Gunnar Brodin, kammaråklagare i Jönköping, George Horwath, juristchef på LRF Konsult i Växjö och Kenneth Holm, polischef på Ekobrottsmyndigheten och chef för Ekobrottskansliet.