ANNONS;

ANNONS:

 


Det här är förstasidan på Polistidningen nummer 6. Den delas ut runt den 6 december till dig som är medlem eller prenumerant.
Om du inte fått tidningen, trots att du är medlem, kontakta Polisförbundet: medlemsservice (at) polisforbundet (punkt) se

Läs mer om Polistidningen här.

 
 

Ordförandeord

Firandet dröjer …

Lena Nitz, ordförande

 
 

 
 
 

Arkiv

De vill efterträda Götblad

Publicerad 2011-12-05

Aktuellt En länspolismästare, en hög chef på RPS och en polismästare. Det är tre av de sökande till tjänsten som länspolismästare i Stockholm.

Sammanlagt är det sex personer som har sökt tjänsten efter Carin Götblad, som lämnar posten som länspolismästare i landets största polismyndighet i vår. Innan hennes förordnande har gått ut ska regeringen ha utsett en efterträdare.

De som hade anmält sitt intresse till justitiedepartementet den 30 november var Ulrika Herbst, chef för polisavdelningen på RPS, Mats Löfving, länspolismästare i Östergötland, Ulf Johansson, polismästare i Stockholm City, Gunnar Brodin, kammaråklagare i Jönköping, George Horwath, juristchef på LRF Konsult i Växjö och Kenneth Holm, polischef på Ekobrottsmyndigheten och chef för Ekobrottskansliet.