ANNONS:

 
 
Aprilnumret når brevlådorna runt 13 april. Sedan kommer nummer 3 den 15 juni.Komplett ugivningsplan finns här.
 
 

Lenas ledare

"Vi ska inte ha
något A- och B-lag"

Lena Nitz, ordförande

 
 
 
 
 

Arkiv

Polislönerna klara i hela landet

Publicerad 2012-05-03

Aktuellt Precis när den sista tidsfristen löpte ut i början av maj var polisernas löner klara i hela landet.

I Västernorrland och Norrbotten fick parterna hjälp av en lönenämnd med opartisk ordförande för att komma i mål. I Skåne och Västra Götaland löstes frågan med hjälp av stöd från Polisförbundet centralt och RPS.

– Det känns bra att vi för en gångs skull blev klara med alla löner innan avtalsperiodens slut. Nu kan vi få en rättvisande lönebild för hela landet, säger tf förhandlingschef Bengt Sundberg på Polisförbundet.