ANNONS:

ANNONS:

 

Ordförandeord

När det man längtat till inte blir som man tänkt sig

Lena Nitz, ordförande

 

Det här är förstasidan på Polistidningen nummer 3. Den delas ut i juni till dig som är medlem eller prenumerant.
Om du inte fått tidningen, kontakta Polisförbundet: medlemsservice (at) polisforbundet (punkt) se

Skatteverket meddelar att de just nu inte prioriterar att skicka ut Polistidningen till medlemmar med skyddade personuppgifter. Tidningen skickas ut i mån av tid, pga corona.

Läs mer om Polistidningen här.

 
 
 
 

 
 

Arkiv

Norrbottenspolisen hoppas
på tips i tv-satsning

Publicerad 2012-10-12

Aktuellt Polismyndigheten i Norrbotten har startat regionala tv-sändningar med förhoppningen att klara upp fler brott. En form av mini-Efterlyst i norrbottnisk tappning.

– Blåljus Norrbotten kommer i första hand att sändas varje fredag fram till nästa höst. Det är alltid en avvägning av resurser, men vi tycker att fördelarna överväger när det gäller att ställa upp med personal som medverkar i programmet, säger Anna-Lena Hesse, kommunikationschef vid Polismyndigheten i Norrbotten.

Ett första program sändes i början av september. Producent är den regionala tv-kanalen 24 Norrbotten och sändningarna når de befolkningstäta delarna av länet runt Luleå, Boden och Piteå.

Det handlar om korta program på runt sju minuter där information om aktuella brott varvas med inslag om hur polisen arbetar.

Tre poliser från Norrbotten turas om att delta som talespersoner.
Anna-Karin Bengtsson, förundersökningsledare i Piteå, är en av dem:
– Jag ser Blåljus Norrbotten som en möjlighet att skapa förståelse för hur vi jobbar och jag tror att det kan bidra till att vi får in tips som gör att vi kan klara upp fler brott, säger hon till Polistidningen.

Fredrik Mårtensson