ANNONS:

ANNONS:

 

Ordförandeord

När det man längtat till inte blir som man tänkt sig

Lena Nitz, ordförande

 

Det här är förstasidan på Polistidningen nummer 3. Den delas ut i juni till dig som är medlem eller prenumerant.
Om du inte fått tidningen, kontakta Polisförbundet: medlemsservice (at) polisforbundet (punkt) se

Skatteverket meddelar att de just nu inte prioriterar att skicka ut Polistidningen till medlemmar med skyddade personuppgifter. Tidningen skickas ut i mån av tid, pga corona.

Läs mer om Polistidningen här.

 
 
 
 

 
 

Arkiv

Twitter + Polistidningen.se = sant

Publicerad 2013-09-09

Aktuellt Via dator eller surfplatta kan du följa Polistidningens inlägg på mikrobloggen Twitter här. I rutan till höger finns redaktionens senaste inlägg, så kallade tweets. Om du scrollar neråt hittar du våra tidigare inlägg.

Många tweets är skrivna av mig, tf chefredaktör Eva Schoultz*. Andra av vår reporter Ossian Grahn*. Men de flesta är skrivna av en rad andra kända och okända personer eller redaktioner, vars inlägg vi valt att retweeta – ”skicka vidare”.

Det kan vara tips om texter som handlar om polisen, arbetsmiljö, forskningsresultat om skiftarbete och liknande, eller inlägg i en diskussion.

Vad som kan vara bra att veta är att vi på redaktionen inte nödvändigtvis håller med om vad som skrivs i de texter vi tipsar om eller i de inlägg vi återger. Finns olika åsikter i svang så är det bra att känna till det, resonerar vi.

Har du synpunkter på Polistidningens twittrande, eller något annat för den delen, så hör gärna av dig. Konstruktiv kritik är en gåva.

Och glöm inte att vi har utrymme för debattinlägg på upp till 3000 tecken – både här på webben och i papperstidningen.

 

´*Vi twittrar från varsitt konto, @ESchoultz och @OssianPT – men våra flöden korsas här på webben.