ANNONS:

 
 
 

Lenas ledare

"Vi ska inte ha
något A- och B-lag"

Lena Nitz, ordförande

 
 
 
Aprilnumret delades ut runt 13 april. Nästa kommer nummer 3 den 15 juni.Komplett ugivningsplan finns här.
 
 
 

Arkiv

Blåljus för unga entusiaster

Publicerad 2015-12-10

Tipset Här kommer nya polisbilen, av Arne Norlin, Jonas Burman, Rabén & Sjögren 2014

halvan polisbilen boktipsDet är dags för blåljusintresserade Halvan att åka polisbil igen. Under en arbetsdag hinner han med allt från att hitta borttappade pappor till att fånga inbrottstjuvar och hjälpa till vid en trafikolycka. Det är svårt att sätta fingret på vad det är som är så lockande med de tecknade och detaljerade äventyren i barnboksform. Förmodligen är det just detaljerna, det märks att upphovsmännen går till botten med sin materia innan de skrider till verket, att de själva delar Halvans stora intresse.