Lenas ledare

Nu gör vi lönefrågan
till en valfråga

Lena Nitz, ordförande

 
 
 
 

Arkiv

 
Polistidningen nr 1 delades ut runt 9 februari. Nästa nummer når brevlådorna 13 april. Komplett ugivningsplan finns här.

Blåljus för unga entusiaster

Publicerad 2015-12-10

Tipset Här kommer nya polisbilen, av Arne Norlin, Jonas Burman, Rabén & Sjögren 2014

halvan polisbilen boktipsDet är dags för blåljusintresserade Halvan att åka polisbil igen. Under en arbetsdag hinner han med allt från att hitta borttappade pappor till att fånga inbrottstjuvar och hjälpa till vid en trafikolycka. Det är svårt att sätta fingret på vad det är som är så lockande med de tecknade och detaljerade äventyren i barnboksform. Förmodligen är det just detaljerna, det märks att upphovsmännen går till botten med sin materia innan de skrider till verket, att de själva delar Halvans stora intresse.