Polistidningen nr 5 delades ut runt 19 oktober. Nästa nummer kommer 7 december. Komplett ugivningsplan finns här.
 
 

Arkiv

”Dessvärre fick vi inte
fram något resultat”

Publicerad 2016-10-24

Aktuellt Polisparet attackerades med stenar genom rutorna. Efter det att teknikerna inte kunde säkra dna-spår läggs utredningen ner.

I maj skrev Polistidningen om polisparet som fått flera stenar kastade genom bostadens fönster. Den dåvarande områdeschefen för Stockholm Nord, Christer Nilsson, betonade att man såg mycket allvarligt på händelsen. Bland annat sa han: ”Med tanke på de drabbades yrke är det att se som en attack mot hela samhället. Alla åtgärder är vidtagna vad gäller skydd.”

Men nu är förundersökningen angående grov förgripelse mot tjänsteman nedlagd. Shari Tingman som har handlagt utredningen berättar att den sista åtgärden blev att försöka säkra dna på de kastade stenarna.
– Det fanns uppgifter om att det kan gå, dessvärre fick vi inte fram något resultat, säger han och fortsätter:
– Hypotesen är att attacken hade med polisernas arbete att göra, men det har inte gått att bekräfta.