ANNONS:

 
 
 
Polistidningen nummer 3 delades ut runt den 15 juni. Därefter kommer nästa nummer 9 september. Komplett ugivningsplan finns här.
 

Lenas ledare

"Brottsligheten
tar helt enkelt
inte semester"

Lena Nitz, ordförande

 
 
 
 
 

Arkiv

Relationsdrama i polismiljö

Publicerad 2016-12-07

Tipset I lagens famn av Kerstin Dejemyr, Whip Media, 2016

”Hon vet inte om hon borde tacka nej till att dansa med honom. Hon är en ung polisassistent och han en chef på hög nivå, är det lämpligt?” Boken I lagens famn handlar om Lene som inleder en kärleksaffär med en i hennes tycke oemotståndlig gift man, som snart visar helt andra sidor. Dramat är skrivet av polisen Kerstin Dejemyr som jobbar på Noa med bland annat chefshandledning. ”Det jag skriver om har hänt på riktigt, även om jag har valt att skruva upp volymen,” berättar hon på förlagets webb.