ANNONS:

 
Polistidningen nummer 5, delas ut runt 19 oktober. Nästa nummer når brevlådorna 7 december.Komplett ugivningsplan finns här.
 

På Twitter

 

Lenas ledare

Tillsammans är vi som bäst
Lena Nitz, ordförande
 
 
 
 
 
 

Arkiv

Polistidningen och personuppgifter

Publicerad 2018-04-10

Aktuellt Den 25 maj 2018 träder dataskyddsförordningen/ GDPR i kraft i hela EU. GDPR reglerar hur företag och andra organisationer får hantera personuppgifter och ersätter personuppgiftslagen.

Polisförbundet har tagit fram en informationsfolder som skickats med Polistidningens aprilnummer. Den finns även digitalt: Där kan du bland annat läsa om hanteringen av adresser till medlemmar och tidningsprenumeranter.

Polistidningen är en del av Polisförbundet, men vårt redaktionella arbete omfattas av ett journalistiskt undantag. Det gör att vi, liksom andra tidningsredaktioner, exempelvis inte behöver be om lov för att fotografera samt lagra bilder.

Annonsör? Vår huvudsakliga annonsförsäljning, med tillhörande personuppgiftshantering, sköter Bengtsson & Sundström Media.
Är du däremot medlem och vill sätta in en radannons i papperstidningen vänder du dig till oss. Vi behöver hantera dina kontaktuppgifter för att kunna lösa uppgiften.

Leverantör? Om du har eller vill ha oss som kund behöver vi dina kontaktuppgifter för att kunna skicka förfrågningar och beställningar samt fullfölja eventuella samarbeten. Vi hanterar även betalningsuppgifter för att kunna ersätta dig för utförda uppdrag.

Har du inte fått din tidning? Vi gallrar i registren. Exempelvis tar vi bort tidigare prenumeranter som inte betalt avgiften. Om du saknar din tidning, kontakta Polisförbundets medlemsservice, som sköter alla adressrullor.

Kontakt angående personuppgifter:
Polisförbundet (personuppgiftsansvarig)
Box 5583, 114 85 Stockholm | 08-676 97 00
dataskyddsombud (at) polisforbundet (punkt) se
Organisationsnummer: 80 2002 – 6780