ANNONS:

 
 
 

På Twitter

 

Ordförandeord

Lönesatsning och långsiktighet
Lena Nitz, ordförande
 
 
 
 
 
 

Arkiv

125 sökte till Umeåkurs

Publicerad 2018-05-24

Aktuellt Den 12 juni kommer besked till de som antagits till den nya fristående kursen i polisiärt arbete som startar Umeå i höst.

Jonas Hansson.

Kursen ges på distans under en termin och omfattar 30 högskolepoäng.  125 sökte till 25 platser berättar Jonas Hansson, en av de ansvariga lärarna. Han är glad över att intresset var så stort. Nästa kurs kommer, enligt planen, starta hösten 2019 för att man ska hinna utvärdera första omgången och göra vissa ändringar.
– Vi hoppas verkligen att de med lång yrkeserfarenhet som inte kom in nu kommer att söka igen. De gynnas ju inte av antagningsreglerna då dessa premierar tidigare högskolestudier, men vi vill ju verkligen ha dem på utbildningen, säger han.

Läs mer om kursen här