ANNONS;

ANNONS:

 
 


Polistidningen nummer 4 delas ut runt den 6 september. Nästa nummer kommer omkring 18 oktober. Om du inte fått tidningen, trots att du är medlem, kontakta Polisförbundets medlemsservice: medlemsservice (at) polisforbundet (punkt) se

Läs mer om Polistidningen här.

 
 

Ordförandeord

Urholkningen av polisrollen måste stoppas

Lena Nitz, ordförande

 
 

 
 

Arkiv

Valberedningen föreslår…

Publicerad 2018-06-04

Aktuellt Nu har valberedningens förslag till styrelse kommit. Styrelsen kommer att väljas på Polisförbundets kongress i höst och det för mandatperioden 2018 till 2022. 

Som förbundsordförande föreslås fortsatt Lena Nitz, Region Stockholm. Till förste vice ordförande Tomas Stjernfeldt, Region Syd och andre vice ordförande Anna Nellberg, Region Mitt.
Till ledamöter föreslås Patrik Danielsson från Region Bergslagen, Mats Hjelmgren från Nationella Avdelningar, Stefan Eklund från Region Stockholm, Sophia Willander från Region Syd, Mikael Sjöstedt från Säkerhetspolisen, Mats Lundberg från Region Väst, Anna Ramsten från Region Mitt och Chistian Bjerne från Region Öst

I kandidatpresentationen skriver valberedningen bland annat följande:
” Valberedningen har med sitt förslag försökt skapa det bästa laget som under de kommande fyra åren ska leda Polisförbundet in i framtiden. I alla våra moment med bland annat intervjuer, samtal, enkäter och interna diskussioner har vi sökt efter en kombination av individuella egenskaper, facklig kompetens, regional förankring och främst förmågan att tillsammans med andra utveckla och skapa konstruktiva lösningar på svåra utmaningar.”