ANNONS:

 
 
 

På Twitter

 
 

Ordförandeord

Avlasta våra kollegor nu
Lena Nitz, ordförande
 
 
 
 
 

Arkiv

Grafik: Ali Moosavian

Avtal tecknat för skyddsvästar

Publicerad 2018-08-20

Aktuellt Sedan några veckor är ett nytt avtal påskrivet för leverans av skyddsvästar till Polisen.

– Polismyndigheten har aldrig haft ett nationellt avtal förut så det känns jättekul och jag tror att det kommer att bli bra, säger Therése Westermark, tillförordnad chef för inköpsenheten på Polismyndighetens ekonomienhet.
Avtalet löper enligt henne på i fyra år med möjlighet till förlängning på tre gånger ett år. Leverantören är det belgiska företaget Seyntex som inte har levererat skyddsvästar till polisen tidigare. Den första leveransen från dem beräknas, enligt Thérese Westermark kunna göras vårterminen 2019.

Läs mer om turerna kring Polisens västar här.