ANNONS:

 
Polistidningen nummer 4, med Django på omslaget, delades ut runt 7 september. Nummer 5 kommer cirka 19 oktober. Komplett ugivningsplan finns här.
 
 
 

Lenas ledare

"Ingen ska behöva tystna på grund av rädsla"

Lena Nitz, ordförande

 
 
 
 

NYA ARTIKLAR

 

Arkiv

Knivhöggs av misstänkt cykeltjuv

Publicerad 2018-08-23

Aktuellt En polis i Växjö knivhöggs igår i samband med ett ingripande mot en misstänkt cykeltjuv. Den knivhuggne fick enligt Polisen.se, föras till sjukhus. Hugget ska ha tagit i armen. Den misstänkte gärningsmannen, som är i 20-årsåldern, är greps misstänkt för försök till mord. En 39-årig man ska, i samband med händelsen, ha lagt sig i polisens arbete och även han tagits med av polisen för provtagning. Polisen och dennes kollegor patrullerade i området Araby i trygghetsskapande syfte när händelsen inträffade.