ANNONS:

 
 
 

Ordförandeord

Lönesatsning och långsiktighet
Lena Nitz, ordförande
 
Polistidningen nr 2/2019 kommer runt 12 april. Nummer 3 når brevlådorna 14 juni.
Fullständig utgivningsplan finns här.
 
 
 
 
 
 

Arkiv

Gamla motioner lever vidare 

Publicerad 2018-10-15

Aktuellt -Vi är ett yrkesförbund, sa Kjell Ahlin, Polisförbundet Stockholm.
Detta apropå motion C003 från 2014, om utredandet av för- och nackdelarna med att öppna upp förbundet för civila. Polisförbundets Kongress röstade som han ville: Att motionen ska anses vara slutbehandlad.

En rad andra motioner som bifallits vid tidigare kongresser ska förbundet dock jobba vidare med, beslöt Kongressen. Bland annat ska man utreda närmare var medlemmar som organisatoriskt hör till Nationella avdelningar, men fysiskt sitter ute i regionerna, bäst hör hemma fackligt.