ANNONS;

ANNONS:

 
 


Polistidningen nummer 4 delas ut runt den 6 september. Nästa nummer kommer omkring 18 oktober. Om du inte fått tidningen, trots att du är medlem, kontakta Polisförbundets medlemsservice: medlemsservice (at) polisforbundet (punkt) se

Läs mer om Polistidningen här.

 
 

Ordförandeord

Urholkningen av polisrollen måste stoppas

Lena Nitz, ordförande

 
 

 
 

Arkiv

Tipset: Oskyldig
bakom galler

Publicerad 2018-11-27

Tipset Besökaren, Mina 13 år bakom galler,  av Kaj Linna, Mondial 2018

Kaj Linna kände sig som en besökare i fängelset. Som någon som inte skulle vara där. Efter 13 år gjorde rättssamhället slutligen samma bedömning. Hela tiden var Linna övertygad och innerligt arg.

Boken skildrar ett justitiemord. Den bjuder också på en del oväntade detaljer. Till exempel om Lasermannens säregna simhopp och Knutbypastorns idé om en förening för oskyldigt dömda. Just den vapendragaren, kan avslöjas, var Linna inte intresserad av i sin fortsatta kamp för upprättelse av de oskyldiga.