Gör oss ännu bättre!

Publicerad 2012-10-18

Redaktörens rader Ett år känns nuförtiden som en ganska kort tidsrymd. Samtidigt som det hinner hända mycket. Det blir tydligt när jag roar mig med att kolla upp hur många artiklar som har publicerats på vår webb – http://polistidningen.se – sedan nystarten för ganska precis ett år sedan. I skrivande stund handlar det om 203 stycken. När du sitter med den här tidningen i din hand har siffran stigit ytterligare.

”… Pust, Pride, Pan, arbetet med det lönepolitiska programmet, ny oro för hälsorisker med Rakel…”

Det som också blir tydligt när jag tittar lite närmare på året som har gått, det är den stora variationen i ämnen och teman. Men också: att hur mycket vår lilla redaktion än jobbar, så hinner vi ändå bara täcka en bråkdel av allt intressant och viktigt som berör landets poliser. Vi tvingas välja bort mycket, men gör vårt bästa för att vårt urval ska vara relevant. Under året har vi bland annat skrivit om den första polisstudenten med slöja, den framtida omorganisationen av svensk polis, Pust, Pride, Pan, arbetet med det lönepolitiska programmet, ny oro för hälsorisker med Rakel och säkerhetsarbetet runt OS i London.

Fortsätt att tipsa oss om vad som händer på just din arbetsplats. Vi vill hela tiden utveckla Polistidningen – både i pappersform och på nätet.

Jag vill också påminna om möjligheten att skriva debattartiklar. Här [1] kan du läsa vad en grupp fackligt aktiva anser om årets representantskap och här [2]vad förbundsstyrelsen svarat dem.

[3]

Anna Hjorth
Chefredaktör
08-676 97 35

[1] Här: http://www.http://polistidningen.se/2012/10/debatt-repskapet/

[2] här : http://www.http://polistidningen.se/2012/10/svar-debatt-repskap/

[3] Bild: http://polistidningen.se/2011/10/det-ar-mycket-nu/anna_webb/