Annons
Annons

Ett stort tack för
visad värme och omtanke

Det här innehållet kommer från vår tidigare hemsida och kan därför se annorlunda ut.

Några dagar in på 2006 blev jag överfallen och misshandlad i mitt hem i Hägersten. Att som 79-åring drabbas av inbrott, skadegörelse och misshandel i den egna villan var en chockartad upplevelse och konvalescensen efter en hjärtoperation har tagit

flera månader. Jag kommer alltid att få leva med de otäcka minnena efter händelsen, men när jag blickar tillbaks finns det ändå en stor ljuspunkt och det är det stöd jag fick av den polispatrull som snabbt och först var på plats.

Polismännen Pär Rova och kollegan Pa Sy i Patrullbil 2980 visade en värme, ett lugn och en omtanke som lindrade chocken och gjorde att jag ändå kände trygghet i en svår situation. De tog också hand om en mängd praktiska frågor efter att jag åkt till sjukhus som t ex att ringa låssmed och glasmästare. Ett stort tack till er båda!

Elly Lind, Hägersten

Ämnen i artikeln

Detta är en insändare. Åsikterna är skribentens egna.

Dela artikel:

Facebook
Twitter
E-post
Annons
Annons

Är du intresserad av ett nyhetsbrev från Polistidningen?

The quick, brown fox jumps over a lazy dog. DJs flock by when MTV ax quiz prog. Junk MTV quiz graced by fox whelps. Bawds jog, flick quartz, vex nymphs. Waltz, bad nymph.

Andra läser
Mest läst