ANNONS;

ANNONS:

 


Det här är förstasidan på Polistidningen nummer 6. Den delas ut runt den 6 december till dig som är medlem eller prenumerant.
Om du inte fått tidningen, trots att du är medlem, kontakta Polisförbundet: medlemsservice (at) polisforbundet (punkt) se

Läs mer om Polistidningen här.

 
 

Ordförandeord

Firandet dröjer …

Lena Nitz, ordförande

 
 

 
 

NYA ARTIKLAR

 

Arkiv

Om Polistidningen

Polistidningen kommer ut i pappersform sex gånger per år och skickas då till Polisförbundets medlemmar, politiker, media och övriga prenumeranter. Upplagan är 23 300 exemplar (TS juni 2018).

Har du inte fått din tidning, kontakta Polisförbundets Medlemsservice på mejladressen medlemsservice (at) polisforbundet (punkt) se 

På nätet är Polistidningen tillgänglig dygnet runt, året om. Här publicerar vi det mesta av innehållet i papperstidningen, plus en del annat. Vår ambition är att du ska hitta nyheter och aktuella artiklar här även mellan pappersutgåvorna av tidningen.

Redaktionen består av t f chefredaktör Anna Hjorth, som också är ansvarig utgivare, reportrarna Emma Eneström och Per Hagström. För den prisbelönta formen står art director Ali Moosavian/ Torino tidningsform.

Polistidningen ges ut av Svenska Polisförbundet. Åsikter i artiklar är inte uttryck för Svenska Polisförbundets policy eller uppfattning.

För insänt av redaktionen ej beställt material ansvaras ej. Förbehåll mot internetpublicering måste meddelas.

Utgivningsplan 2019

  1. 8 februari annonsstopp 11 januari, materialdag 18 januari
  2. 12 april, annonsstopp 15 mars, materialdag 22 mars
  3. 14 juni, annonsstopp 15 maj, materialdag 22 maj
  4. 6 september, annonsstopp 9 augusti, materialdag 16 augusti
  5. 18 oktober, annonsstopp 20 september, materialdag 27 september
  6. 6 december, annonsstopp 8 november, materialdag 15 november