Annons
Annons

Polislönerna behöver analyseras

16 september 2009, 00:00
Det här innehållet kommer från vår tidigare hemsida och kan därför se annorlunda ut.

Polisförbundet ska arbeta för en nationell analys av polisernas löner. Beslutet fattades enhälligt och med uppslutning från hela landet.Polisförbundet ska arbeta för en nationell analys av polisernas löner. Beslutet fattades enhälligt och med uppslutning från hela landet.

Det hade kommit in många motioner om lön, till årets representantskap. Flera av dem handlade om att poliser ska ha lika lön för lika arbete. Man vill att förbundet ska arbeta mot osakliga löneskillnader mellan poliser i olika delar av landet.

Under onsdagen togs det fram ett yttrande om att Polisförbundet ska arbeta för att polislönerna i landet ska analyseras. Representantskapet antog yttrandet och gav förbundsstyrelsen i uppdrag att arbeta för en sådan nationell löneanalys.

Ämnen i artikeln

Dela artikel:

Facebook
Twitter
E-post
Annons
Annons

Är du intresserad av ett nyhetsbrev från Polistidningen?

The quick, brown fox jumps over a lazy dog. DJs flock by when MTV ax quiz prog. Junk MTV quiz graced by fox whelps. Bawds jog, flick quartz, vex nymphs. Waltz, bad nymph.

Andra läser
Mest läst