Annons
Annons

Per Unckel ska stävja läktarvåld

23 mars 2011, 00:00
Det här innehållet kommer från vår tidigare hemsida och kan därför se annorlunda ut.

Per Unckel har utsetts till nationell samordnare för att motverka brottslighet i samband med idrottsarrangemang, meddelar regeringen den 24 mars.Per Unckel har utsetts till nationell samordnare för att motverka brottslighet i samband med idrottsarrangemang, meddelar regeringen den 24 mars.

Den moderate politikern Per Unckel får till uppgift att förbättra samarbetet mellan polisen och andra myndigheter som berörs. I hans uppdrag ingår att förtydliga ansvarsfördelningen mellan de inblandade, skriver regeringen på sin hemsida. Satsningen görs för att motverka våld och skadegörelse på och vid arenorna, samt hot och annan idrottsrelaterad brottslighet.

Ämnen i artikeln

Dela artikel:

Facebook
Twitter
E-post
Annons
Annons

Är du intresserad av ett nyhetsbrev från Polistidningen?

The quick, brown fox jumps over a lazy dog. DJs flock by when MTV ax quiz prog. Junk MTV quiz graced by fox whelps. Bawds jog, flick quartz, vex nymphs. Waltz, bad nymph.

Andra läser
Mest läst