Annons
Annons

Dåliga ursäkter från
farliga bilförare

18 oktober 2011, 00:00
Det här innehållet kommer från vår tidigare hemsida och kan därför se annorlunda ut.

I Stockholm satsar polisen den här veckan på att stoppa bilförare som kör aggressivt.

På Södermalm resulterade satsningen exempelvis i 106 rapporter under ett arbetspass. Bland de vanligaste överträdelserna fanns bilar som körde i bussfilen och över heldragna linjer samt cyklister som körde mot rött.

På sin Facebooksida har Södermalmspolisen dessutom återgivit några av dagens bästa (eller sämsta) ursäkter från dem som blivit stoppade. Här är ett par exempel: ”Det är första gången på 20 år som en kvinna ber om mitt telefonnummer” (man som gjorde förbjuden vänstersväng), ”Vadå, jag såg ju henne inte ens” (man som struntade i kvinna halvvägs ut på övergångsställe) och ”Jag är 43 år, jag gör vad fan jag vill” (ej burit bilhälte).

Ämnen i artikeln

Dela artikel:

Facebook
Twitter
E-post
Annons
Annons

Är du intresserad av ett nyhetsbrev från Polistidningen?

The quick, brown fox jumps over a lazy dog. DJs flock by when MTV ax quiz prog. Junk MTV quiz graced by fox whelps. Bawds jog, flick quartz, vex nymphs. Waltz, bad nymph.

Andra läser
Mest läst