ANNONS;

ANNONS:

 
 


Polistidningen nummer 4 delas ut runt den 6 september. Nästa nummer kommer omkring 18 oktober. Om du inte fått tidningen, trots att du är medlem, kontakta Polisförbundets medlemsservice: medlemsservice (at) polisforbundet (punkt) se

Läs mer om Polistidningen här.

 
 

Ordförandeord

Urholkningen av polisrollen måste stoppas

Lena Nitz, ordförande

 
 

 
 

Arkiv

Nya krav för att bli polis

Publicerad 2012-02-07

Aktuellt Uppdaterad 2011-02-08. Mellan den 15 februari och den 15 mars går det att söka till polisutbildningen som drar igång i januari nästa år. Till den här antagningsomgången har man förändrat såväl kraven på de sökande som själva antagningsförfarandet.

Bland annat har man slopat svenskprovet.

8 februari meddelar RPS att något ”blivit fel i informationen” om antaget.  Kravet på minst ”0,9 poäng på högskoleprovet eller ha 30 högskolepoäng” stämmer inte.

Här kan du läsa om de nya nya kraven.