ANNONS:

ANNONS:

 

Ordförandeord

När det man längtat till inte blir som man tänkt sig

Lena Nitz, ordförande

 

Det här är förstasidan på Polistidningen nummer 3. Den delas ut i juni till dig som är medlem eller prenumerant.
Om du inte fått tidningen, kontakta Polisförbundet: medlemsservice (at) polisforbundet (punkt) se

Skatteverket meddelar att de just nu inte prioriterar att skicka ut Polistidningen till medlemmar med skyddade personuppgifter. Tidningen skickas ut i mån av tid, pga corona.

Läs mer om Polistidningen här.

 
 
 
 

 
 

Arkiv

Polistidningen prisad vid gala

Publicerad 2012-10-19

Aktuellt Polistidningen knep guldet i  Svenska Designpriset i klassen för personaltidningar/medlemstidningar.

Så här motiverade juryn sitt val: ”Att skildra ett yrke internt och externt kräver sin redaktör, formgivare, fotograf samt illustratör. Polistidningen står väl upp mot kraven och skapar respekt och tilltro till poliskåren samtidigt som självförtroendet lyser mellan raderna, runt bilderna och igenom tidningssidorna.”

Det vinnande bidraget. Polistidningen 6 2012

Redaktionen hade valt ut ”Norgenumret”, nummer 6 2011, till tävlingen. Förutom den dramatiska skildringen av attacken 22 juli innehöll den tidningen bland annat ett reportage om Gryningspyromanen i Ystad och en intervju med en polis som kommit i kontakt med misstänkt fluorvätesyra. Allt omsorgsfullt formgivet av Ali Moosavian.

”Grymt stolt över att jobba med AD Ali Moosavian som fixade segern :), ” twittrade chefredaktör Anna Hjorth från prisutdelningen på Moderna Museet i Stockholm den 18 oktober.

Svenska Designpriset är en tävling i grafisk kommunikation, anordnad av Batteri Kommunikation AB. Vinnarna får guldmedaljer och diplom och ingår i en vinnarutställning. Vilka som prisas avgörs dels av en jury, bestående av fem formgivare, dels av en omröstning på nätet.

Så – ett stort tack till alla som röstat!