Annons
Annons

”De skriker grisjävel”

14 oktober 2015, 00:00
Det här innehållet kommer från vår tidigare hemsida och kan därför se annorlunda ut.

Förtäckta hot och insinuationer har fått poliser i en ort i södra Sverige att göra en Lisa-anmälan, i vilken man kräver att fler ska arbeta mot en viss grupp kriminella. Förtäckta hot och insinuationer har fått poliser i en ort i södra Sverige att göra en Lisa-anmälan, i vilken man kräver att fler ska arbeta mot en viss grupp kriminella.
”Vi vill arbeta offensivt och störa dessa personer så mycket vi kan, men på grund av deras beteende mot oss känner vi att lasset vi drar börjar bli väldigt tungt. Detta då vi oftast bara är två eller tre poliser som tjänstgör här i kommunen.”
Så står det i den tillbudsanmälan som skickades in till Polismyndigheten i september och som handlar om att en grupp brottsaktiva vid ingripanden kommer med förtäckta hot. Även när poliserna möter dem på sin fritid skriker medlemmar ut grupperingen saker som ”grisjävel” efter dem. Så även när poliserna har familj och barn med sig.
Som åtgärd föreslås bland annat att fler personer ska arbeta mot just den här grupperingen samt att man ska samverka med andra myndigheter för att splittra den.

 

Ämnen i artikeln

Dela artikel:

Facebook
Twitter
E-post
Annons
Annons

Är du intresserad av ett nyhetsbrev från Polistidningen?

The quick, brown fox jumps over a lazy dog. DJs flock by when MTV ax quiz prog. Junk MTV quiz graced by fox whelps. Bawds jog, flick quartz, vex nymphs. Waltz, bad nymph.

Andra läser
Mest läst