Annons
Annons

Sökes: Journalist
för tillsvidareanställning

19 juni 2018, 00:00
Det här innehållet kommer från vår tidigare hemsida och kan därför se annorlunda ut.

Polistidningen söker en journalist som vill vara med och utveckla tidningen, såväl i pappersform och på webben som i sociala medier.

Tjänsten är på 72 procent. Tillträdesdatum är om möjligt 11 oktober och vi tillämpar sex månaders provanställning.

Redaktionen består – förutom den vi söker – av chefredaktören och en reporter. I samband med trycklämning är vår formgivare, som också fungerar som bildredaktör, på plats under ett par veckor.

Du, som är en driven journalist, kommer att få göra allt från att läsa korrektur och ge feedback på andras alster till att skriva snabba nyheter och långa reportage. Som reporter hos oss är man ibland på resande fot, oftast inom Sverige, men någon enstaka gång kan färden gå till andra länder.

Körkort är ett krav. Redaktörserfarenhet och fotovana är ett plus, vana att arbeta i en idéburen organisation meriterande.
Eftersom vi är en liten redaktion är samarbetsförmåga, flexibilitet och ansvarstagande mycket viktiga personliga egenskaper. Vi använder oss vid en del av våra större jobb av frilansfotografer, men annars är vi ofta ensamma ute på fältet.

Information om tjänsten lämnas av chefredaktör Eva Schoultz. Fackliga frågor besvaras av Unionenklubbens ordförande Malin Ekmark. Båda nås via Polisförbundets växel på telefon 08-676 97 00.

Varmt välkommen att mejla din ansökan
senast den 6 juli.

Eva Schoultz
chefredaktör och ansvarig utgivare

eva.schoultz (at) polisforbundet (punkt) se

Facklig medlemstidning

Polisförbundet är ett fackförbund som organiserar lejonparten av landets poliser och har cirka 23 600 medlemmar.

På förbundskansliet i centrala Stockholm arbetar ett 30-tal anställda med medlemsservice, förhandlingar, kommunikation, utbildning, Polistidningen med mera.

Polistidningen har en självständig ställning inom förbundet, med chefredaktören som ansvarig utgivare. Tidningen kommer ut med sex nummer per år.

Upplagan är 23 800 exemplar. På nätet finns polistidningen.se, där redaktionen lägger ut nyheter flera gånger i veckan och tweets publiceras dagligen. Dessutom har vi ett Instagramkonto: @polistidningen

Ämnen i artikeln

Dela artikel:

Facebook
Twitter
E-post
Annons
Annons

Är du intresserad av ett nyhetsbrev från Polistidningen?

The quick, brown fox jumps over a lazy dog. DJs flock by when MTV ax quiz prog. Junk MTV quiz graced by fox whelps. Bawds jog, flick quartz, vex nymphs. Waltz, bad nymph.

Andra läser
Mest läst