Annons
Annons

Poliser behöver träna ryggen

9 september 2010, 00:00
Det här innehållet kommer från vår tidigare hemsida och kan därför se annorlunda ut.

Många poliser i yttre tjänst får problem med ryggen, bland annat på grund av den tunga utrustningen som hör till uniformen.Många poliser i yttre tjänst får problem med ryggen, bland annat på grund av den tunga utrustningen som hör till uniformen.

I Gävleborgs län konstaterade sjukgymnaster att polisernas fysiska träning behövde anpassas bättre efter arbetsförhållanden och krav. Nu har samtliga turlag vid polisen i Gävle fått ett specialanpassat ryggträningsprogram för att förebygga och komma tillrätta med problemen, skriver tidningen Prima.


Ämnen i artikeln

Dela artikel:

Facebook
Twitter
E-post
Annons
Annons

Är du intresserad av ett nyhetsbrev från Polistidningen?

The quick, brown fox jumps over a lazy dog. DJs flock by when MTV ax quiz prog. Junk MTV quiz graced by fox whelps. Bawds jog, flick quartz, vex nymphs. Waltz, bad nymph.

Andra läser
Mest läst