Annons

Annons

Polis tar plats i regeringen

4 oktober 2010, 00:00
Det här innehållet kommer från vår tidigare hemsida och kan därför se annorlunda ut.

Hillevi Engström (M), tidigare polis och bland annat ombudsman på Polisförbundet, blir ny arbetsmarknadsminister. Det stod klart när statsminister Fredrik Reinfeldt presenterade sin nya regering.Hillevi Engström (M), tidigare polis och bland annat ombudsman på Polisförbundet, blir ny arbetsmarknadsminister. Det stod klart när statsminister Fredrik Reinfeldt presenterade sin nya regering.

Hillevi Engström är kriminalinspektör och arbetade som ombudsman på Polisförbundet mellan 1995 och 2002, då hon blev invald i riksdagen. Mellan 2002 och 2006 satt hon i justitieutskottet. 2008 blev hon ordförande i arbetsmarknadsutskottet, där hon varit ledamot sedan 2006. I augusti i år blev hon moderaternas talesperson i arbetsmarknadsfrågor.

Ämnen i artikeln

Dela artikel:

Facebook
Twitter
E-post

Är du intresserad av ett nyhetsbrev från Polistidningen?

The quick, brown fox jumps over a lazy dog. DJs flock by when MTV ax quiz prog. Junk MTV quiz graced by fox whelps. Bawds jog, flick quartz, vex nymphs. Waltz, bad nymph.

Andra läser
Mest läst