Annons

Annons

Polistidningens fotografer prisade

Det här innehållet kommer från vår tidigare hemsida och kan därför se annorlunda ut.

Frilansfotografen Åke Ericson tog hem utmärkelsen Årets reportage – utland i tävlingen Årets Bild. Han fick priset för ett reportage om romer i Rumänien. På tredje plats i samma klass kom Anders Hansson, som även fick andra pris i klassen Årets sportreportage med bilder från en wrestlingklubb i Malmö.

Både Åke Ericson och Anders Hansson anlitas regelbundet av Polistidningen. Åke Ericson fotograferade bland annat reportaget om piketen i Skåne i höstas och Anders Hansson tog bilderna till ett reportage om polisarbete i Malmö i skuggan av jakten på serieskytten.
Priset för Årets Bild delades i år ut i Norrköping den 18 mars.

Ämnen i artikeln

Dela artikel:

Facebook
Twitter
E-post

Är du intresserad av ett nyhetsbrev från Polistidningen?

The quick, brown fox jumps over a lazy dog. DJs flock by when MTV ax quiz prog. Junk MTV quiz graced by fox whelps. Bawds jog, flick quartz, vex nymphs. Waltz, bad nymph.

Andra läser