Annons

Annons

Minusresultat för Polisförbundet

15 mars 2011, 00:00
Det här innehållet kommer från vår tidigare hemsida och kan därför se annorlunda ut.

Polisförbundets fackliga verksamhet gick back med cirka 5 miljoner kronor 2010. Tack vare framgångsrika placeringar blev resultatet efter finansnetto ändå -1,8 miljoner kronor.Polisförbundets fackliga verksamhet gick back med cirka 5 miljoner kronor 2010. Tack vare framgångsrika placeringar blev resultatet efter finansnetto ändå -1,8 miljoner kronor.

Resultatet är en halv miljon kronor sämre än budgeterat, på en omsättning på drygt 60 miljoner kronor. Till det som kostade mer än beräknat förra året hör representantskapet, bland annat för att det blev extra många deltagare eftersom det var valår.
– Det viktiga inför framtiden är att vi försöker få den fackliga verksamheten i balans. Det går inte att förlita sig på placeringar. Det här som händer i Japan kommer att påverka oss jättemycket, eftersom det fått Europas börser att gå ner, säger Sophie L-Jansson, Polisförbundets kanslichef och den som håller i förbundets kapitalförvaltning.

Ämnen i artikeln

Dela artikel:

Facebook
Twitter
E-post
Annons

Annons

Är du intresserad av ett nyhetsbrev från Polistidningen?

The quick, brown fox jumps over a lazy dog. DJs flock by when MTV ax quiz prog. Junk MTV quiz graced by fox whelps. Bawds jog, flick quartz, vex nymphs. Waltz, bad nymph.

Andra läser
Mest läst