Annons
Annons

Världsfacket etablerar sig i Egypten

15 mars 2011, 00:00
Det här innehållet kommer från vår tidigare hemsida och kan därför se annorlunda ut.

Världsfacket IFS öppnar inom kort ett kontor i Kairo, för att stötta bildandet av en oberoende facklig centralorganisation i Egypten.Världsfacket IFS öppnar inom kort ett kontor i Kairo, för att stötta bildandet av en oberoende facklig centralorganisation i Egypten.

Planerna presenterades av IFS generalsekreterare Sharan Burrow vid ett seminarium i Kairo den 14:e mars, skriver TCO-tidningen. På plats diskuterade hon även den egyptiska lagstiftningen, som begränsar de fackliga rättigheterna, med landets nye arbetsmarknadsminister Dr A H Ahmed El Bora?ey.

Ämnen i artikeln

Dela artikel:

Facebook
Twitter
E-post

Är du intresserad av ett nyhetsbrev från Polistidningen?

The quick, brown fox jumps over a lazy dog. DJs flock by when MTV ax quiz prog. Junk MTV quiz graced by fox whelps. Bawds jog, flick quartz, vex nymphs. Waltz, bad nymph.

Andra läser
Mest läst