Annons
Annons

Doris och Elton
utmärkta polishundar

7 november 2011, 00:00
Det här innehållet kommer från vår tidigare hemsida och kan därför se annorlunda ut.

Ett resestipendium på 15 000 kronor och ett ben. Det blir belöningen för Hans Johansson och schäfertiken Doris, som utsetts till Årets Polishund 2011. Doris jobbar till vardags som patrullhund på hundenheten i Stockholms län, skriver Svenska Kennelklubben i ett pressmeddelande.

I mitten av oktober avgjordes SM för Polisens narkotikahundar. Där var det Peter Matthijs och hans hund Elton som segrade. De arbetar på utbildningsplatsen Revinge i Skåne, där Peter Matthijs är utbildningsledare.

Ämnen i artikeln

Dela artikel:

Facebook
Twitter
E-post
Annons
Annons

Är du intresserad av ett nyhetsbrev från Polistidningen?

The quick, brown fox jumps over a lazy dog. DJs flock by when MTV ax quiz prog. Junk MTV quiz graced by fox whelps. Bawds jog, flick quartz, vex nymphs. Waltz, bad nymph.

Andra läser
Mest läst