Annons
Annons

Artiklar om lön toppar
våra läsares önskelista

31 januari 2012, 00:00
Det här innehållet kommer från vår tidigare hemsida och kan därför se annorlunda ut.

Lön, arbetstider och arbetsmiljö. Det är de viktigaste ämnena för Polistidningen att bevaka och skriva om. Det anser läsarna, visar en färsk undersökning.

Polistidningen har nöjda läsare. Nio av tio tycker att det är en bra tidning, visar undersökningen som gjorts av företaget ARS Research. Den visar också att tidningen är väl läst, 86 procent av de som har svarat anger att de läser alla eller nästan alla nummer.
– Det här är siffror som visar på jättehög läsning. Det är ett väldigt bra resultat, säger Michael Söderström, vd på ARS Research som gjort undersökningen på uppdrag av Polistidningen.
Läsarna ägnar i genomsnitt nästan en halvtimmes läsning, 29 minuter, åt varje nummer.

För tre år sedan, 2008, genomfördes en likadan undersökning. Resultaten från de två undersökningarna är därför jämförbara.
– Genomgående kan man se att Polistidningen är bättre produkt nu, även om skillnaden är liten, säger Michael Söderström.
Den största skillnaden mellan 2011 och 2008 handlar om tidningens form. Omgörningen av designen 2010 har fallit väl ut. På en femgradig skala får Polistidningen exempelvis betyget 4,3 på aspekten ”Snygg och trevlig”. 2008 var motsvarande siffra 4,0.

Ett område som kan förbättras är läsningen på nätet. Där är, precis som 2008, läsarna av nätupplagan https://polistidningen-flytt.mockupbird-dev.se väldigt få. Bara en av tio har svarat att de brukar läsa Polistidningen på nätet. 

Fotnot: Undersökningen genomfördes i november-december 2011 och gjordes i form av en enkät som deltagarna fick fylla i. Svarsfrekvensen var 70 procent.

Ämnen i artikeln

Dela artikel:

Facebook
Twitter
E-post
Annons
Annons

Är du intresserad av ett nyhetsbrev från Polistidningen?

The quick, brown fox jumps over a lazy dog. DJs flock by when MTV ax quiz prog. Junk MTV quiz graced by fox whelps. Bawds jog, flick quartz, vex nymphs. Waltz, bad nymph.

Andra läser
Mest läst