Annons
Annons

Polistidningens form kan få pris

1 mars 2012, 00:00
Det här innehållet kommer från vår tidigare hemsida och kan därför se annorlunda ut.

Polistidningens formgivare Ali Moosavian är nominerad för ”Bästa redigering” i tävlingen Fackförbundspressens Journalistpriser. Polistidningens formgivare Ali Moosavian är nominerad för ”Bästa redigering” i tävlingen Fackförbundspressens Journalistpriser. Priset delas ut en gång om året.

Ali Moosavian nomineras för redigeringen av reportaget Massaker, om skolskjutningar i USA, som publicerades i Polistidningen i höstas (nummer 7, 2011). Det är andra året i rad som han nomineras i samma tävling.

– Det är roligt, särskilt för att det visar att det inte var en engångsföreteelse att jag blev nominerad förra året. Vi gör en tidning som håller hög kvalité över lång tid, säger Ali Moosavian.

De övriga nominerade är Ola Carlsson från tidningen Ingenjören och Michael Ennab från Chefen i fokus. Vem som vinner står klart den 15 mars.

Ämnen i artikeln

Dela artikel:

Facebook
Twitter
E-post
Annons
Annons

Är du intresserad av ett nyhetsbrev från Polistidningen?

The quick, brown fox jumps over a lazy dog. DJs flock by when MTV ax quiz prog. Junk MTV quiz graced by fox whelps. Bawds jog, flick quartz, vex nymphs. Waltz, bad nymph.

Andra läser
Mest läst