Annons
Annons

Alla polislöner ännu inte klara

2 april 2013, 00:00
Det här innehållet kommer från vår tidigare hemsida och kan därför se annorlunda ut.

Polislönerna i Jönköping, Örebro, Värmland och Västernorrland är ännu inte klara. Där har man nu fått hjälp från Polisförbundet centralt och RPS för att komma överens.

Enligt det nuvarande avtalet förhandlas de enskilda polislönerna fram ute i varje polismyndighet. Slutdatumet var satt till den 31 mars. På de flesta håll klarade man att hålla denna deadline, men i fyra myndigheter lyckades fack och arbetsgivare inte komma överens i tid. Därför fick Jönköping, Örebro, Värmland och Västernorrland så kallat ”lokalt stöd” från Polisförbundet och Rikspolisstyrelsen – det vill säga hjälp att nå en lösning.

Nu har parterna ytterligare några veckor på sig, senast den 23 april ska lönerna vara klara.

I storstadsmyndigheterna Stockholm, Västra Götaland och Skåne har fack och arbetsgivare kommit överens i tid, men har ännu inte hunnit klart med alla individers löner. Även där har man fått förlängd tidsfrist till den 23 april.

Ämnen i artikeln

Dela artikel:

Facebook
Twitter
E-post

Är du intresserad av ett nyhetsbrev från Polistidningen?

The quick, brown fox jumps over a lazy dog. DJs flock by when MTV ax quiz prog. Junk MTV quiz graced by fox whelps. Bawds jog, flick quartz, vex nymphs. Waltz, bad nymph.

Andra läser
Mest läst