Annons
Annons

Twitter + Polistidningen.se = sant

9 september 2013, 00:00
Det här innehållet kommer från vår tidigare hemsida och kan därför se annorlunda ut.

Via dator eller surfplatta kan du nu följa Polistidningens inlägg på mikrobloggen Twitter här.  I rutan till höger finns redaktionens senaste inlägg, så kallade tweets

Via dator eller surfplatta kan du följa Polistidningens inlägg på mikrobloggen Twitter här. I rutan till höger finns redaktionens senaste inlägg, så kallade tweets. Om du scrollar neråt hittar du våra tidigare inlägg.

Många tweets är skrivna av mig, tf chefredaktör Eva Schoultz*. Andra av vår reporter Ossian Grahn*. Men de flesta är skrivna av en rad andra kända och okända personer eller redaktioner, vars inlägg vi valt att retweeta – ”skicka vidare”.

Det kan vara tips om texter som handlar om polisen, arbetsmiljö, forskningsresultat om skiftarbete och liknande, eller inlägg i en diskussion.

Vad som kan vara bra att veta är att vi på redaktionen inte nödvändigtvis håller med om vad som skrivs i de texter vi tipsar om eller i de inlägg vi återger. Finns olika åsikter i svang så är det bra att känna till det, resonerar vi.

Har du synpunkter på Polistidningens twittrande, eller något annat för den delen, så hör gärna av dig. Konstruktiv kritik är en gåva.

Och glöm inte att vi har utrymme för debattinlägg på upp till 3000 tecken – både här på webben och i papperstidningen.

 

´*Vi twittrar från varsitt konto, @ESchoultz och @OssianPT – men våra flöden korsas här på webben.

 

 

Ämnen i artikeln

Dela artikel:

Facebook
Twitter
E-post
Annons
Annons

Är du intresserad av ett nyhetsbrev från Polistidningen?

The quick, brown fox jumps over a lazy dog. DJs flock by when MTV ax quiz prog. Junk MTV quiz graced by fox whelps. Bawds jog, flick quartz, vex nymphs. Waltz, bad nymph.

Andra läser
Mest läst