Annons
Annons

Sökes: Journalist
för tillsvidareanställning

2 januari 2014, 00:00
Det här innehållet kommer från vår tidigare hemsida och kan därför se annorlunda ut.

Sista ansökningsdagen är nu passerad.

medlemstidning

Polisförbundet är ett fackförbund som organiserar större delen av landets poliser och har 20 500 medlemmar.

På förbundskansliet i centrala Stockholm arbetar ett 30-tal anställda med medlemsservice, förhandlingar, information, utbildning, Polistidningen med mera.

Polistidningen har en självständig ställning inom Polisförbundet med chefredaktören som ansvarig utgivare. Tidningen kommer ut med sju nummer per år.

Upplagan är 24 600 exemplar. På nätet finns polistidningen.se, där redaktionen publicerar nyheter flera gånger i veckan.

OBS!
Sista ansökningsdagen är nu passerad.

 

Polistidningen söker en journalist som vill vara med och utveckla tidningen, såväl i pappersform och på webben som i sociala medier.

Tjänsten är på heltid. Tillträdesdatum är om möjligt 1 mars och vi tillämpar sex månaders provanställning. Redaktionen består förutom den vi söker av chefredaktören och en reporter. I samband med trycklämning delar vi även rum med vår formgivare, som också fungerar som bildredaktör.

Du, som är en driven journalist, kommer att få göra allt från att läsa korrektur och ge feedback på andras alster till att skriva snabba nyheter och långa reportage.

Redaktörserfarenhet och fotovana är ett plus, vana att arbeta i en idéburen organisation meriterande.

Eftersom vi är en liten redaktion är samarbetsförmåga, flexibilitet och ansvarstagande mycket viktiga personliga egenskaper.

Information om tjänsten lämnas av chefredaktör Eva Schoultz.
Fackliga frågor besvaras av Unionenklubbens ordförande Göran Malmborg. Båda nås via Polisförbundets växel på telefon 08-676 97 00.

 

Välkommen att mejla din ansökan senast den 24 januari till

polistidningen@polisforbundet.se

Ämnen i artikeln

Dela artikel:

Facebook
Twitter
E-post
Annons
Annons

Är du intresserad av ett nyhetsbrev från Polistidningen?

The quick, brown fox jumps over a lazy dog. DJs flock by when MTV ax quiz prog. Junk MTV quiz graced by fox whelps. Bawds jog, flick quartz, vex nymphs. Waltz, bad nymph.

Andra läser
Mest läst