Annons
Annons

Ingen flytt vid inplacering

21 december 2015, 00:00
Det här innehållet kommer från vår tidigare hemsida och kan därför se annorlunda ut.

Västervikspoliser slipper att jobba i Växjö. Det meddelar arbetsgivaren efter att oron för långpendling spridit sig.

Västervikspoliser slipper att jobba i Växjö. Det meddelar arbetsgivaren efter att oron för långpendling spridit sig.

Det var i samband med inplaceringen i region Syd som poliser i Västervik reagerade efter uppgifter om att en del av dem skulle placeras i Växjö, 18 mil söderut. Nu fastslår arbetsgivaren att det inte blir så.

– Förslaget är ändrat bland annat för Västerviks del. Ingen kommer att flyttas till annan ort, säger polisområdeschef Patrik Oldin.

Men han bedömer att ungefär 35 av 735 anställda i polisområde Kalmar ändå är missnöjda med de föreslagna placeringarna. Samtidigt är Patrik Oldin förhoppningsfull och tror att det kommer att ordna sig bra för merparten av dem och hänvisar till att han anser att förhållandet mellan arbetsgivare och fack är gott.

– Vi samverkar trots att det ju inte finns något samverkansavtal och bemödar oss verkligen att hitta lämpliga lösningar och tillvarata enskildas intressen, säger han till Polistidningen.

Ämnen i artikeln

Dela artikel:

Facebook
Twitter
E-post
Annons
Annons

Är du intresserad av ett nyhetsbrev från Polistidningen?

The quick, brown fox jumps over a lazy dog. DJs flock by when MTV ax quiz prog. Junk MTV quiz graced by fox whelps. Bawds jog, flick quartz, vex nymphs. Waltz, bad nymph.

Andra läser
Mest läst