Annons
Annons

Polisförbundets försäkringspaket för familjer upphör

25 februari 2016, 00:00
Det här innehållet kommer från vår tidigare hemsida och kan därför se annorlunda ut.

Medlemmar i Polisförbundet har hittills omfattats av en olycksfallsförsäkring som gällt hela familjen. Detta så kallade ”familjepaket” bär sig dock inte ekonomiskt. (Uppdaterad)

Medlemmar i Polisförbundet har hittills omfattats av en olycksfallsförsäkring som gällt hela familjen. Detta så kallade ”familjepaket” bär sig dock inte ekonomiskt för försäkringsbolaget; Utbetalningarna är större än intäkterna. (Uppdaterad)

Från 1 april kommer därför enbart medlemmar att omfattas av den försäkring som ingår i medlemsavgiften. ”I stället erbjuder vi frivilliga försäkringar för din partner (medförsäkrad) och era barn”.

Allt enligt ett brev som Polisförbundet nu skickar till alla medlemmar.

Martina Mårtensson, som är försäkringsansvarig på Polisförbundet, poängterar att det här inte är en situation man önskat.
-Försäkringsavtalet gick inte runt. Vi har valt att ha kvar ett bra skydd för medlemmarna, som täcker olycksfall dygnet runt. Alternativet var att alla medlemmar på något sätt skulle ha behövt betala mer, vare sig de har familj eller inte, om vi skulle behålla nuvarande modell, säger hon till Polistidningen.

Hon förstår att många kommer att ha frågor om den nya ordningen och hänvisar dessa till försäkringsadministratören i respektive förbundsregion.

Läs mer här

Ämnen i artikeln

Dela artikel:

Facebook
Twitter
E-post
Annons
Annons

Är du intresserad av ett nyhetsbrev från Polistidningen?

The quick, brown fox jumps over a lazy dog. DJs flock by when MTV ax quiz prog. Junk MTV quiz graced by fox whelps. Bawds jog, flick quartz, vex nymphs. Waltz, bad nymph.

Andra läser
Mest läst