Annons
Annons

”Det är ju kramar
och tack ni ska ha”

Det här innehållet kommer från vår tidigare hemsida och kan därför se annorlunda ut.

Varenda gång jag ser en polis så slås jag av en sån enorm tacksamhet för att ni finns, hur priviligierade vi medborgare är som har er.

Samhället är tavlan och polisen är den stadiga ramen som omger oss och håller ihop oss. Var gång jag träffar på eller observerar en polis så går det upp för mig hur mycket hjärta ni har för oss medborgare, hur genuint intresset för människors bästa är hos er.

Folk är arga, snackar skit om er och skadar och er och er utrustning och gör er arbetsplats otrygg stundom, hotar och attackerar men jag förstår det verkligen inte – det är ju kramar och tack ni ska ha. Poliser gör livsviktiga insatser för att hjälpa oss och trygga vår säkerhet, för att det finns ett grundintresse i att vi ska må väl och ha det bra.

Ni har min djupaste beundran och respekt. Ni är fantastiska verkligen. I de fall jag mött poliser i sitt yrkesutövande så har det funnits så otroligt mycket omsorg och kärlek i hanterandet. Poliser blir hjältar för mig tack vare silkeshandskar istället för grabbatag.

Det märks på er att ni älskar ert jobb, det finns en ödmjukhet som inte är så vanlig och det är vackert att se. Ni ska vara så stolta över det ni valt att göra och hur ni utför det. Hjältar i uniform.

Det tackas för lite och skälls för mycket. Var stolta och starka i det fantastiska ni uträttar. Lagens långa arm – lång nog för en kram. Tack för allt ni gör för oss och för att ni gör det med omsorg och värme. Jag är så stolt över vår fina kår.

Jenny L
Örebro

Ämnen i artikeln

Detta är en insändare. Åsikterna är skribentens egna.

Dela artikel:

Facebook
Twitter
E-post

Är du intresserad av ett nyhetsbrev från Polistidningen?

The quick, brown fox jumps over a lazy dog. DJs flock by when MTV ax quiz prog. Junk MTV quiz graced by fox whelps. Bawds jog, flick quartz, vex nymphs. Waltz, bad nymph.

Andra läser
Mest läst